Rychlá příprava a ještě rychlejší konzumace. U nás se po nich jen zaprášilo.
Potřebujeme:
200 g listového těsta
30 g rozpuštěného másla
30 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
Těsto rozválíme do obdélníkového tvaru (25 x 50 cm). Plát potřeme máslem a rovnoměrně posypeme cukrem. Obě delší strany rolujeme ke středu k sobě. Krájíme na centimetrové pláty, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Dáváme dále od sebe, pečením zvětší tvar.
Dobrou chuť!
Ivanko, doma jsem je nikdy nedělala, ale když se dostanu do pekařství Paul, kupuju si je... Tam se jmenují Palmier.
OdpovědětVymazatHezkou sobotu, Helena
Po takových dobrotách se u nás taky vždy jen zapráší:-))
OdpovědětVymazatTy domácí jsou nejlepší , také je máme rádi . Šárka
OdpovědětVymazat