čtvrtek 30. července 2015

Autíčka...

...jsou srdeční záležitostí zejména mužů. Já, pokud si ji nepřečtu, nerozeznám ani značku auta. Známí mají auto buď šedé, červené, zelené,... :-)
Ale nedávno se u nás otevřelo nové automobilové muzeum, do kterého se syn chystal už delší dobu, a tak jsme se s ním do něj vydaly i my holky. 
Tady je pár fotek z muzea Old Timer:
Stylové kšandy :-)




Nasedat!

Jedeme!
Pak jsme chvíli poseděli v kavárně pod muzeem. Tam chodím ráda. Je tu totiž i obchůdek s kreativním materiálem a dekoracemi. Odkaz TADY.



Plechové cedule moto....

6 komentářů:

  1. Tak s rozeznáváním aut to máme stejně :D
    Jinak moc pěkné fotky.

    OdpovědětVymazat
  2. Ivanko, ve "starém" muzeu jsme byli asi dvakrát a vidím, že bychom měli návštěvu zopakovat. Ta kavárna vypadá moc dobře.
    Přeji hezkou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tatrováckém muzeu jsou samé tatrovky, v tomhle, soukromém, jsou různé značky, ale ta kavárna...hm,hm :-)
      Ivana

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že nejsem sama-co se týká rozlišování aut. Já auta taky dělím podle barev, ale zato přesně určených. Smetanové, vanilkové, mechově zelené, meruňkově oranžové, světle modrošedé...Můj milý nad tím jen kroutí hlavou a nechápe. Muži to mají prostě jinak nastavený....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj bývalý muž taky kroutil hlavou, když mě z našeho modrého auta pozoroval, jak lomcuju dveřmi jiného modrého auta, chtíc se do něj dostat... Kdyby nezatroubil, možná by mě zatkli... :-)))
      Ivana

      Vymazat

Děkuji za vaše milá slova.