pátek 28. listopadu 2014

Křupavá srdíčka


Rychlá příprava a ještě rychlejší konzumace. U nás se po nich jen zaprášilo.

Potřebujeme:
200 g listového těsta
30 g rozpuštěného másla
30 g cukru krupice
1 vanilkový cukr

Těsto rozválíme do obdélníkového tvaru (25 x 50 cm). Plát potřeme máslem a rovnoměrně posypeme cukrem. Obě delší strany rolujeme ke středu k sobě. Krájíme na centimetrové pláty, které klademe na plech vyložený pečícím papírem. Dáváme dále od sebe, pečením zvětší tvar.

Dobrou chuť! 



3 komentáře:

  1. Ivanko, doma jsem je nikdy nedělala, ale když se dostanu do pekařství Paul, kupuju si je... Tam se jmenují Palmier.
    Hezkou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Po takových dobrotách se u nás taky vždy jen zapráší:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty domácí jsou nejlepší , také je máme rádi . Šárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova.