neděle 3. března 2013

Krojované panenky

U nás ve městě probíhá až do dubna výstava Krojované panenky. Expozice sice není rozsáhlá, zato je zajímavě utvořena. Panenky pocházejí ze soukromé sbírky. Autorka na nich představuje kroje z různých oblastí. Kroj na panence je věrnou kopií kroje na fotografii, kterou najdete hned vedle vystavené panenky. 
Tady je malé nahlédnutí:





A my jsme doma oblékli jednu starobylou panenku taky. Nemá sice kroj, ale není už nahá a může se předvést a nebýt pořád zavřená ve skříňce.





8 komentářů:

  1. Ivanko, moc děkuji za reportáž z výstavy, mám to daleko, tak jsem ráda, že se mohu alespoň takhle mrknout...
    Šatičky si uháčkovala nádherné!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, děkuji za komentář a pochvalu.
      Přeju hezký večer.
      Ivana

      Vymazat
  2. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ivanko, škoda, že nebydlím blízko, hned by jsem se šla na výstavu podívat. Panenky mám ráda, to mi přetrvalo z dětství a ta tvoje s novými šatičky je kouzelná.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, ty jsou nádherné....
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  5. Iví, jsou krásné. Hned bych jela na výstavu.
    Ahoj. Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milá slova.